Γιώργος Αμούτζας: “Δεν με ενδιέφερε ο τίτλος ‘ο γιος του Δελλή’, δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο”

Συνέντευξη στην εφημερίδα “RealLife” και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Σασμός”, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν τον ενδιέφερε να πατήσει πάνω στο όνομα του πατέρα του για να ενταχτεί στο χώρο της υποκριτικής.

Να θυμίσουμε πως ο πατέρας του Γιώργου Αμούτζα, είναι ο Σταύρος Δελλής.

Για τη χρονιά που πέρασε, ανέφερε: «Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία κι ήδη έχω κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος “ο γιος του Δελλή”. Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα.

Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά “ναι” και τα σωστά “όχι”. Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ