Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η σύντροφός του;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι με διαφορά ο πιο διάσημος παίκτης που πέρασε ποτέ από το Survivor, ενώ τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για το αν θα τον δούμε τελικά στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι η προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα On Time, στα πηγαδάκια λέγεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση. Η ίδια έχει γεννηθεί το 1995, έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Aγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – “Είμαι ερωτευμένος”

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Τέλος θυμίζουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ