Γιάννης Ξανθόπουλος: Η νίκη στο Rising star και το βιογραφικό του

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος εμφανίζεται στο “Σπίτι με το Mega” και όπως είναι φυσικό, αναζητήσεις για εκείνον, τη νίκη του στο  Rising star αλλά και το βιογραφικό του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον!

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το βιογραφικό και η νίκη του στο Rising star

  • Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μεγάλωσε στο Μενίδι και κατάγεται από τον Πόντο.
  • Ο ίδιος, ήταν ο νικητής του μουσικού talent show “Rising Star” του ΑΝΤ1 το 2017, σε ηλικία μόλις 16 χρονών.
  • Μάλιστα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε νικήσει στην τελευταία μονομαχία τον “αντίπαλό” του Σωτήρη Καρυστινό, σε μια ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς το τελικό σκορ ήταν 72,28% για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και 72,14% για τον Σωτήρη Καρυστινό (διαφορά μόλις 0,14%).
  • Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμήνευσε το “Έτσι Ξαφνικά” ενώ ο Σωτήρης Καρυστινός το κομμάτι “Σύννεφα του γιαλού” του Γιάννη Χαρούλη.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η σχέση με την μουσική και οι σπουδές του

«Όταν άκουσα το όνομά μου, ένιωσα να μου κόβονται τα πόδια, αλλά ήταν μεγάλη ανακούφιση. Ήταν μοναδικό συναίσθημα, το οποίο δεν νομίζω πως θα ξανανιώσω» έχει αναφέρει ο Γιάννης Ξανθόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη νίκη στο Rising Star. «Όταν έχεις φτάσει τόσο μακριά και βρίσκεσαι στο τέλος, δεν γίνεται να μην το θέλεις» αναφέρει για τον τελικό και προσθέτει: «Εκείνα τα δευτερόλεπτα, από το άγχος, δεν σκεφτόμουν τίποτα. Απλά περίμενα να ακούσω το όνομα του νικητή. Ήμουν πάντα στις μουσικές εκδηλώσεις στο σχολείο. Στη συνέχεια παρακολούθησα για τέσσερα χρόνια μαθήματα υποκριτικής στο δήμο όπου ζω. Τότε έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Επίσης, έχω κάνει ζωγραφική και γλυπτική! Αλλά στο τέλος με κέρδισε το τραγούδι», αναφέρει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Συγκινημένος μαζί με τους γονείς του στο Πρωινό ο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Πέρασα μέσα από οντισιόν 800 ατόμων και κατάφερα να περάσω και να τελειώσω το μουσικό γυμνάσιο. Στο λύκειο επέστρεψα πάλι στο γενικό», είπε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ