Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την κόρη του και ο λόγος που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη του, Εύα.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες. Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι δήλωσε: «Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».

Στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή είπε: «Δεν θα το έκανα. Το ζωντανό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει άντερα για να το κάνεις. Δεν θα μπορούσα. Μου αρέσει η εκπομπή που κάνω τώρα γιατί τη δημιουργώ εγώ. Σε ένα πρωινό είσαι πιο πολύ εκτελεστικό όργανο από ότι δημιουργικό».

Όσο για το γεγονός ότι στο “Fishy” θα έχει καλεσμένη τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Ήταν πολύ παράξενο, εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος, να παίρνω συνέντευξη από την κοπέλα μου. Ήταν κουλαμάρα. Ρώτησα και πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Τι άντρα γουστάρει και τέτοια. Δεν νιώθω τη φθορά που δουλεύουμε μαζί. Από τη στιγμή που δεν δημιουργήθηκε ένταση στην καραντίνα δεν θα δημιουργηθεί στη δουλειά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ