Γιάννης Χατζηγεωργίου: Απαντάει αν θα πληρώσει ρήτρα στην παραγωγή του Survivor μετά την οικειοθελή του αποχώρηση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Χατζηγεωργίου λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά απάντησε αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν όσους παίκτες αποχωρούν οικειοθελώς να πληρώνουν ρήτρα.

«Ήταν προφανές πως θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου όταν πέρσι έλεγα ότι τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκια και φέτος πήγα στο Survivor. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, μια πολύ δύσκολη διαβίωση με τον Βαλάντη. Με αυτό τον άνθρωπο δεν ταιριάζουμε», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα πληρώσει ρήτρα στην παραγωγή του Survivor, αφού επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς, απάντησε: «Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή. Η παράγωγη είναι πάρα πολύ σωστή και όλα είναι μια χαρά και σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Δεν είχαμε στο συμβόλαιο κάτι που θα πληρώναμε και δεν θέλω να μιλήσω για το συμβόλαιο γιατί είναι καθαρά με δικηγόρους αυτό».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ