Γιάννης Αϊβάζης: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό- Τα συμπτώματα, η νοσηλεία στο νοσοκομείο και το άγχος που ένιωσε

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Αϊβάζης μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο, αλλά και στο άγχος που ένιωσε όταν νόσησε η σύζυγος του Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους, Ισμήνη.

«Είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα.

Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο. Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα. Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την συνέντευξη του Γιάννη Αϊβάζη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ