Φιλαρέτη Κομνηνού: “Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα σφίξιμο στο στομάχι”

Η Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Αγγελική»  μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και  τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη ενώ αποκάλυψε πως ένιωσε όταν ο γιος της της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.


Πώς διαχειριστήκατε την απόφαση του γιου σας να γίνει ηθοποιός;


Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα σφίξιμο στο στομάχι. Ξέρω την ανασφάλεια που δημιουργεί ο χώρος μας. Δύο φορές τον χρόνο πρέπει να ψάχνεις για δουλειά. Είναι και ένα κορεσμένο επάγγελμα. Κάθε χρόνο οι σχολές βγάζουν δεκάδες φουρνιές ηθοποιών. Θέλω να πιστεύω ότι ο γιος μου έχει αποδείξει το ταλέντο και τις αντοχές του. Είναι τολμηρός στις επιλογές του, καθώς είναι και σκηνοθέτης. Έχει και το συγκρότημά του, τους Polkar. Τον χαίρομαι γιατί είναι μαχητής.


Ποιές αρνητικές σκέψεις … χτυπούν διαρκώς την πόρτα σας;


Αυτή τη στιγμή δίνεται από όλους μια μάχη επιβίωσης. Οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, οι άνθρωποι που έχουν πληγεί, οι επιχειρήσεις τους στον τουρισμό. Αυτό δίνει ένα σήμα συσπείρωσης. Όταν είναι κοινό το πρόβλημα, υπάρχει αλληλεγγύη. Σε αυτό υπολογίζω και ελπίζω.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ