Ευθύμης Ζησάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του – Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα του ηθοποιού!

Τα γενέθλια του είχε την 1η Δεκεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης, ο ίδιος γιόρτασε λίγο διαφορετικά από άλλες χρονιές, καθώς πέρασε αυτή την ημέρα κλεισμένος στο σπίτ του λόγω της καραντίναςι.

Φυσικά, ο ηθοποιός που φέτος έκλεισε τα 32 του χρόνια, δεν ήταν μόνος αλλά είχε στο πλευρό του τη σύντροφο του, Χρύσα Παπαλελούδη.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες και ο Ευθύμης Ζησάκης κάποιες φορές μοιράζεται στιγμές από την κοινή ζωή τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που κάθεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και σβήνει τα κεράκια της τούρτας του.

Φυσικά δίπλα του βρίσκεται και η σύντροφος του Χρύσα Παπαλελούδη η οποία έφτιαξε την τούρτα για τον αγαπημένο της.

Ο Ευθύμης Ζησάκης έγραψε στην λεζάντα: “Τελικά, μια σπιτική τούρτα κι οι άνθρωποι που σε αγαπάνε είναι αρκετά για να κάνεις τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Φυσώντας τα κεράκια μου εύχομαι σε όλους φτου ξελευθερία. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα σας”.

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις από το Instagram του Ευθύμη Ζησάκη:

Ευθύμης Ζησάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα του ηθοποιού! Ευθύμης Ζησάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα του ηθοποιού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ