Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Τα έμαθα όλα, έχουν πάει καλοθελητές και της έχουν πει…”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια Σου» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν της έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά.

«Πότε μου έχει δώσει δεύτερη ευκαιρία και δεν το ξέρω; Δε θα κάνω διάλογο μέσω της τηλεόρασης. Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την Βρισηίδα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου είναι ο τίτλος.

Διαβάστε επίσης: Bρισηίδα Aνδριώτου: Εκτός εαυτού με δημοσιογράφο, “Όταν δεν θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις μας βρίζουν στα πάνελ”

Θα ήταν πιο νορμάλ να πάω στο παιχνίδι και να βλέπω συμπεριφορές, να πάω να ταυτιστώ με έναν άνθρωπο που δεν έκανα παρέα; Θα ήταν καραψεύτικο όλο αυτό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, είμαι αληθινή.

Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο με τη Βρισηίδα, δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν έβαλα πράγματα στο στόμα μου που θα τη μείωναν. Ένας άνθρωπος σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε.

Τα έμαθα όλα. Έχουν πάει καλοθελητές και της έχουν πει πάρα πολλά πράγματα, τα οποία μπορώ να της πω ότι δεν είναι έτσι. Αλλά δεν θέλει» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ