Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο τραγικός θάνατος της μητέρας της, ο γιος της και τα παιδιά του συζύγου της

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά… δες» και στη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο της, τα παιδιά του συζύγου της, Νικηφόρου Χαραγκιώνη, αλλά και για τις φοβίες που προέκυψαν από τον χαμό της μητέρας της.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου, που είχε ήδη δύο παιδιά, τα οποία πραγματικά δεν τα διαχωρίζω από τον γιο μας, τον Δημήτρη. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχω τρεις γιους. Ο άντρας μου με λέει λίγο Γερμανίδα με το παιδί, στρεσάρομαι. Παθαίνω κολλήματα, θέλω ο Δημήτρης να κοιμάται 20.15, αν πάει 20.30 εγώ παθαίνω πανικό» είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της σε ηλικία μόλις 59 ετών, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω κουτάκια. Επειδή η μητέρα μου έπαθε ένα ατύχημα. Έπεσε στο 1,5 μέτρο και χτύπησε το κεφάλι της στο λάθος σημείο και έτσι έφυγε σε ηλικία 59 χρονών. Μια πολύ νέα γυναίκα… Οπότε αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγαλύτερες φοβίες. Πάντα είχα φοβίες. Αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να γίνει τη λάθος στιγμή, το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα, που προβλήθηκε στο Happy Day την Παρασκευή:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ