Η εξομολόγηση της Κοραλίας Καράντη για την ασθένεια της μητέρα της: “Με απορρόφησε πολύ…”

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη βρέθηκαν καλεσμένες το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ1 και μίλησαν για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στην απώλεια και στην ασθένεια της μητέρας της που την απορρόφησε πολύ αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον εγκλεισμό την περίοδο της πανδημίας.

«Καταρχήν είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έξω από το σπίτι. Μου αρέσει το σπίτι και μένω στο σπίτι και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση και βλέπω ταινίες και όλα αυτά όμως είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου. Και εγώ να κάνω απολογισμούς, έχασα πρόσφατα και την μητέρα μου. Η ασθένειά της με απορρόφησε σε πολύ μεγάλο βαθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα κι έτσι το πρώτο κομμάτι της καραντίνας δεν το κατάλαβα τόσο πολύ. Κυρίως είχα την αγωνία να μπορώ να την συναντώ και να της συμπαραστέκομαι γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, έχω μετακομίσει πρόσφατα», είπε η Κοραλία Καράντη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ