Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη: “Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν”

Στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο μίλησε για τα δικά της ψυχοσωματικά.

«Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να μην αφήνω τα αρνητικά να με επηρεάζουν πολύ, ακόμα και αν με καταστρέφουν εσωτερικά. Προς τα έξω θέλω πάντα να δείχνω μία θετική αύρα, μία θετική ενέργεια γιατί κι εγώ το έχω ανάγκη, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος», είπε στην αρχή η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για την περίοδο που κατάλαβε ότι ταλαιπωρείται από ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα: «Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δε μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον. Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου προσφέρουν. Κι όμως ήταν τεράστιο λάθος. Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν. Ήταν όλα πεντακάθαρα. Είχα πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα».

«Με επισκέφθηκε ένας ψυχολόγος στην αρχή και ξεκίνησε να μου μιλάει και λέει “ok υπάρχουν θέματα”. Συνήθως αυτά τα προβλήματα με χτυπούν στα γυναικολογικά, γι’ αυτό έχω κάνει και 6-7 μήνες που να μη λειτουργεί ο κύκλος μου. Επίσης, με χτύπησε στα μαλλιά, κοιμήθηκα και ξύπνησα, και υπήρχε μία γραμμή με λευκές τρίχες στη ρίζα. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω» πρόσθεσε ακόμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ