Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: “Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου -είχα πάθει σοκ”

Χρόνο για να έρθει κοντά με τις διαδικτυακές της φίλες βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία -όπως εκμυστηρεύτηκε- επιστράτευσε τη μητέρα και την πεθερά της για να βρίσκονται με τα δίδυμα κοριτσάκια της και να μπορέσει να πει λίγα πράγματα δημοσίως για τη νέα συνθήκη που βιώνει.

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεγάλη αλλαγή που έχει υποστεί το σώμα της και εξήγησε το πόσο δύσκολα επανέρχεται μετά τη γέννα.

Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε όταν είδε αρχικά τον εαυτό της δεν τον αναγνώριζε και βρισκόταν σε σοκ, ωστόσο πλέον το τελευταίο που σκέφτεται είναι το σώμα της και έχει αφεθεί στο θαύμα της μητρότητας που βιώνει. 

“Το σώμα μου επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου -είχα πάθει σοκ- αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω στο σώμα μου αυτό, έχει αλλάξει πολύ, αλλά δεν πειράζει. Από τον Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μία σειρά. Προς το παρόν είναι το τελευταίο που σκέφτομαι”, εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε τις αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ