Η εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη: “Έχασα πολύ μικρός την αδερφή μου. Συνειδητοποίησα τι σημαίνει θάνατος…”

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Dot” και μίλησε για όλους και για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποός μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του, τον οποίο βίωσε σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης

«Έχασα πολύ μικρός την αδελφή μου, πάρα πολύ μικρός, και έμεινα ξαφνικά μόνος μου. Ήμουν 4 ετών και η αδελφή μου 2, πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έμεινα μόνος, δεν είχα κάποιον να μιλήσω, οπότε την έπλασα με τη φαντασία μου, την έκανα σκεπτομορφή. Δηλαδή ότι υπήρχε μέσα στον χώρο.

Τότε πολύ νωρίς νομίζω συνειδητοποίησα τι σημαίνει θάνατος. Αυτό το τεράστιο αίσθημα μοναξιάς που σε πνίγει με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου που συνδέεσαι άμεσα και ξέρεις ότι είναι δύσκολο να ξαναβρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο να ξανασυνδεθείς έτσι.

Αυτό με οδήγησε στο να θέλω να αποκτήσω σε βάθος χρόνου μια επικοινωνία με τους ανθρώπους. Στην Γ΄ Δημοτικού έβγαινα έξω και έλεγα “Γεια, είμαι ο Φάνης, θέλεις να γίνουμε φίλοι;”, σε όποιον έβλεπα. Και έλεγα ότι έχω όλη τη Θεσσαλονίκη όλους φίλους. Έπαιρνα αγνώστους τηλέφωνο και μιλούσα μαζί τους. Μου έλυναν τις ασκήσεις στη φυσική, τα μαθηματικά. Δεν τους γνώρισα ποτέ..Ήταν πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη, τον πόνο τον μετέτρεψαν σε επικοινωνία», είπε ο Φάνης Μουρατίδης

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ