Η εξομολόγηση του Απόστολου Ρουβά: “Το Survivor βοήθησε στο να αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου”

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Απόστολος Ρουβάς έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του αφού χθες απόλαυσε ένα γεύμα με την σύντροφό του Φανή ενώ το πρωί της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Όλα γκουντ».

Ο δημοφιλής σεφ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο τον άλλαξε το ριάλιτι επιβίωσης ενώ τόνισε ότι οι σχέσεις με τον πατέρα του έγιναν πολύ καλύτερες!

Τι δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς;

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες» είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής σεφ συμπλήρωσε: Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό».

Διαβάστε επίσης – Απόστολος Ρουβάς: Έξοδος για φαγητό με την σύντροφό του και τους πρώην συμπαίκτες του από το Survivor

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ