Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Τα καυτά φιλιά με την σύντροφο του στο Instagram

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο makeup artist, κομμωτής και πρώην παίκτης του Survivor, αν και διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την σύντροφό του.

Δείτε επίσης – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Νέο ξέσπασμα κατά της Μαρίας Αντωνά – “Μια ανύπαρκτη με θεσούλα σε πάνελ”

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Λίγες ώρες μετά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανήρτησε κάποια βίντεο και είπε στην αγαπημένη του:

«Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πανέμορφα δώρα που μου έκανες. Επίσης δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές στα social media, αλλά αυτό αισθάνθηκα και αυτό έκανα. Θέλω να σε ευχαριστήσω που μου πήρες αυτό το άρωμα που γράφει πάνω τον τίτλο του τραγουδιού μου»  

Σε άλλα βίντεο που κοινοποίησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως την σύντροφό του την λένε Νάνσυ, αλλά απάντησε και σε αυτούς που του έστειλαν μηνύματα στα social media και του είπαν πως η σχέση του δεν είναι αληθινή.

«Μείνετε συντονισμένοι. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν λέει ποτέ ψέματα, λέει μόνο αλήθειες. Δεν είναι απλά αληθινή, έχουμε πολλά να κάνουμε. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους εσάς που λέτε διάφορα»

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ:   

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ