Ερωτευμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου: “Είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο και…”

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή, Νικηφόρο.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δήμητρα Κατσαφάδου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της διάρρηξης στο κατάστημά της

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί.

Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παρά λίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου, πώς μπορεί να σε δει ερωτικά; Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ», ξεκαθάρισε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όσον αφορά την αλήθεια για την προσωπική της ζωή, η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε: «Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαστε πολύ καλά. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ