Εριέττα Κούρκουλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο της από το μαιευτήριο και η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλια του γιου της γιορτάζει η Εριέττα Κούρκουλου, ο οποίος και κλείνει τον έναν χρόνο ζωής! Η ίδια, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον Νίκο την οποία και συνόδευσε με μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο της από το μαιευτήριο. Η ίδια, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήρθε και τόσο εύκολα και έχει δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες. Τόσο εκείνη, όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και τελικά, έγιναν γονείς ενός πανέμορφου αγοριού!

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση και η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο της

“Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες.
Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ.
Με εμπιστεύθηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω.
Με άλλαξες για πάντα.
Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο.
Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το οτιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα.
Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

Διαβάστε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: Ο τρόπος που ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί.
Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου.
Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας.

Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο.
Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος.
Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει.
Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι.

Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη.
Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου.
Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ´αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα!

Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί” γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην ανάρτησή της, ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε να κρατάει τον γιο της, μέσα στο μαιευτήριο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία: 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ