Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε τι σημαίνουν τα τατουάζ στα χέρια της – Το επικό σχόλιο που της είχε κάνει η Ντίνα Κώνστα

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της Ερτ ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αγάπη της για τα τατουάζ της αλλά και το σχόλιο που της είχε κάνει για αυτά η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.

Όσα είπε ο Ελισάβετ Μουτάφη

«Έχω κάνει πολλά τατουάζ. Στα χέρια μου όμως όχι κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου την «έδωσε», το έκανα, στη δουλειά ζοριζόμαστε λίγο αλλά εντάξει. Ας πούμε, στο Βραχιόλι της Φωτιάς τα βάφαμε και πολλές φορές έβγαιναν και τα ξαναβάφαμε. Η μακιγιέζ μας ζορίστηκε λίγο…Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανονικά ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει. Μπορεί και να αφαιρέσω κάποια στιγμή αυτά που είναι πολύ έντονα. Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν το πρώτο μου τατουάζ, πάνε 10-15 χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μικρούλι, μετά το π..ράχεσα λίγο. Το πρώτο ήταν το «1976», η χρονολογία γέννησης. Μου είχε πει η Ντίνα Κώνστα – να ‘ναι καλά εκεί που είναι – όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο: χρυσό μου, δεν είσαι καλά. Ήταν έξαλλη που έκανα τη χρονολογία γέννησής μου» είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Δείτε επίσης – Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της τραγωδία – “Έχασα το βαφτιστήρι μου 13 χρόνων”

«Σου λέει: το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;…Είχαμε μία τέλεια σχέση. Πηγαίναμε επί δύο χρόνια δύο ώρες πριν την παράσταση και πίναμε καφέ στο καμαρίνι της. Αριστούργημα. Έχω κρατήσει τα πάντα. Ήταν ένας ντόμπρος, αληθινός άνθρωπος, ό,τι μου έλεγε το άκουγα και ήταν δίπλα σου σε όλα. Έχω κρατήσει ολόκληρη τη Ντίνα, δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ