Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έτσι είχε απαντήσει ένα μήνα πριν όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Νικόλα Φαράκλα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στο γάμο τους.

Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2009 και παντρευτήκαν το 2013 στη Μύκονο, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Την είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”. Δείτε ΕΔΩ!

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Δεν θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;”​

Όσα έλεγε ένα μήνα πριν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τις φήμες χωρισμού

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με αφορμή την παρουσία της σε βραδινή εκδήλωση έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί στην αναζήτηση της Google, έβγαζε ότι χώρισε από τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε  το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του, ούτε όμορφα πράγματα. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το  επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ήταν η απάντηση που είχε δώσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Happy Day”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ