Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγησή της για την τηλεοπτική επιστροφή της στον Alpha!

Παρά τη δύσκολη αρχή που περίμενε η φετινή τηλεοπτική σεζόν την Ελεονώρα Μελέτη, η ταλαντούχα παρουσιάστρια επιστρέφει δυναμικά στη “μικρή οθόνη” με την εκπομπή που έχει αγαπήσει εδώ και δύο σεζόν, τα «Μεσάνυχτα».

Τι και αν κάποιοι έλεγαν ότι αποτελεί παρελθόν από τον σταθμό της Κάντζας, ύστερα από τη «βίαιη» απομάκρυνσή της από την πρωινή ζώνη και τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση, οι υθύνοντες του καναλιού φαίνεται να πιστεύουν στις δυνατότητες και στην εμπειρία της και το αποδεικνύουν εντάσσοντας την ξανά στη βραδινή ζώνη του προγράμματος.

Η Ελεονώρα Μελέτη πιστή το ραντεβού της με τους λάτρεις των late night εκπομπών έρχεται σύντομα με νέες συναρπαστικές συζητήσεις με πρόσωπα της επικαιρότητας και του καλλιτεχνικού χώρου.

Μάλιστα λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, η παρουσιάστρια έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για την τηλεοπτική της επιστροφή και τους λόγους που αγαπά αυτή την εκπομπή.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

“Με αυτή τη φωτογραφία και ένα δελτίο τύπου που θα παραθέσω και πιο κάτω, ο Alpha ανακοινώνει και επίσημα πλέον αυτό που μήνες τώρα γνωρίζαμε οι άνθρωποι του. Επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα»…

Την αγαπώ αυτή την εκπομπή γιατί αγαπώ να μαθαίνω από τους ανθρώπους… Όλοι μα όλοι έχουν κάτι να πουν. Άλλοι, ιστορίες και γεγονότα που τους έφεραν στο επίκεντρο και άλλοι πράγματα για τη ζωή τους που εμείς δεν γνωρίζαμε. Ακόμα και πρόσωπα που έχουμε ακούσει να μιλούν ξανά και ξανά, ακόμα κ αυτά, πάντα κάτι θα έχουν καινούργιο να πουν. Μ’ αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Να τους παρατηρώ όταν μιλούν, να βλέπω το βλέμμα τους, τις κινήσεις τους, τη στάση τους, να αφουγκράζομαι τις παύσεις τους και τις σιωπές τους.

Δεν έχω ποτέ μπροστά μου έτοιμες, γραμμένες ερωτήσεις για τους καλεσμένους μου. Δεν ζήτω ποτέ από τους συνεργάτες μου να μου γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Όσο λιγότερα ξέρω γι’ τους ανθρώπους που κουβεντιάζω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τη διαδικασία.

Αγαπώ τα «Μεσάνυχτα» γιατί με βοηθούν μέσα από τις εξομολογήσεις τους οι άνθρωποι. Και αυτό που κάποτε κέρδιζα ταξιδεύοντας, μιλώντας με τον άγνωστο συνεπιβάτη δίπλα μου, ή πιάνοντας γνωριμία με ανθρώπους από ξένες χώρες το κάνω πλέον κ στη δουλειά μου. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, από εκείνος που αντιπαθείς (Και αυτό λέει πολλά από μόνο του) μέχρι εκείνον που θαυμάζεις, από αυτόν που γνωρίζεις καλά μέχρι εκείνον που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, από εκείνον που για κάποιο λόγο κάποιοι τον κοιτούν περίεργα μέχρι τον πιο «αόρατο» για μερικούς, άνθρωπο, όλοι μα όλοι πάντα κάτι έχουν να πουν…

Να το λοιπόν και επίσημα: «Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα. Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη»”, ήταν το μακροσκελές μήνυμα της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram για την εκπομπή «Μεσάνυχτα»:

eleonora%20meleti

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ