Ελένη Τσολάκη: “Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ”

Στην εκπομπή “Status” του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTV βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρωινό μαγκαζίνο της “Open Weekend”, αλλά και στη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ελένη Τσολάκη: Μπήκε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα – Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε στο σπίτι της

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα. Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα», είπε στην αρχή Ελένη Τσολάκη.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος επαγγελματικά της ζωής μου. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

«Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα», δήλωσε ακόμα η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ