Ελένη Φιλίνη: “Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω”

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Φιλίνη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της, στους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

Όσα είπε η Ελένη Φιλίνη

 «Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά τέρατα» του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα είναι το αντίθετο, ανοίγει πόρτες η εμφάνιση. Τότε ήταν δύσκολο» δήλωσε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος η ηθοποιός είπε: «Δε νομίζω ότι είναι στο επάγγελμά μου, είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω, δεν είναι στο επάγγελμά μου».

«Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ταλέντο και να το καλλιεργήσει. Μπορεί να πας σε σχολή και να μην κάνεις τίποτα. Εγώ αυτά που έμαθα από τον Ηλιόπουλο σε έναν χρόνο δεν θα τα μάθαινα 10 χρόνια στη δραματική» πρόσθεσε η Ελένη Φιλίνη για τους παίκτες ριάλιτι ή influencers που «εισβάλλουν» στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ