Ελένη Χατζίδου: Ο λόγος που είπε “ναι” στο “Καλοκαίρι #Not” και το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης

Συνέντευξη στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το περιοδικό Τηλέραμα παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή την έναρξη της εκπομπής «Καλοκαίρι Not». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να δεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά και πόσο την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του OPEN για καλοκαιρινή εκπομπή;

Είναι ένας κόσμος τελείως καινούριος για μένα, ταυτοχρόνως όμως τόσο οικείος, καθώς έχει να κάνει και πάλι με την επικοινωνία με τον κόσμο και την ψυχαγωγία του, κάτι συνυφασμένο με τη δουλειά μου! Είναι μια πρόκληση, κάτι που δεν κρύβω πως είχε περάσει από το μυαλό μου… Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου “θα δοκιμαστώ!”. Εξάλλου πιστεύουμε πως έχουμε πολλά να προσφέρουμε, και μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Παρ’ όλα αυτά, νιώθεις άγχος γι’ αυτή τη νέα τηλεοπτική εμπειρία;

Υπάρχει το άγχος της νέας αρχής, που θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ταυτοχρόνως όμως και πολύ παραγωγικό. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο με διακρίνει και είναι αυτό που θέλω φυσικά να διατηρήσω. Τώρα ωστόσο καλούμαι να “παντρέψω” όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου με τους κανόνες και τις ανάγκες που έχει μια τηλεοπτική εκπομπή.

Για τα νούμερα αγχώνεσαι;

Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθειά μας! Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ώστε να μου γίνει εμμονή και να μη με αφήνει να χαλαρώσω.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ