Ελένη Χαμπέρη: Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της από το Instagram

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο φετινό Survivor και κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με τον χαρακτήρα όσο και με τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Μάλιστα, η 27χρονη personal Trainer από το Βόλο κατάφερε να φτάσει στην τελική εξάδα του ριάλιτι επιβίωσης και έφυγε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό.

Στην προσωπική της ζωή η Ελένη Χαμπέρη είχε για πολλά χρόνια σχέση με τον Πάνο και ο προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram της ήταν γεμάτος με φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Το μεσημέρι της Παρασκευής η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” και ανακοίνωσε πως πλέον είναι μονη της, αφού έχει χωρίσει με τον Πάνο.  

«Η αλήθεια είναι ότι έχω χωρίσει. Δεν είναι το Survivor ο λόγος αλλά σίγουρα επηρεάζει και αυτό. Δεν έχω προλάβει να πάω στο νησί που είναι ο πρώην σύντροφός μου», είπε η Ελένη Χαμπέρη χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Ελένη Χαμπέρη: Αυτός είναι ο σύντροφος της παίκτριας του “Survivor” (Φωτογραφίες)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Χαμπέρη έσβησε τις κοινές της φωτογραφίες με τον Πάνο από τα social media κάτι που ίσως δηλώνει ότι ο χωρσιμός είναι οριστικός. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ