Έλενα Παπαρίζου: Θυμάται τις δύσκολες ώρες με την φωτιά “ Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο”

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με τη φωτιά που είχε πιάσει ένας χώρος που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία όταν ήταν ακόμη μικρή.

Μάλιστα, δεν δίστασε να θυμηθεί και να περιγράψει εκείνες τις ώρες που βίωσε.

 «Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε» είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα όπου δει φωτιά απομακρύνεται καθώς είναι τραύμα όλο αυτό που έζησε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ