Έλενα Χριστοπούλου κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: “Αδειάζει έναν άνθρωπο, εκθέτει έτσι μία γυναίκα”

Την συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και τα όσα είπε για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη σχολιάστηκαν στο “Πρωινό μας“, με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να λένε την άποψή τους.

“Δεν θεωρώ ότι η δουλειά μου είναι να λογοκρίνω τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το μόνο που έκανα ήταν επειδή υπήρχε μία έκφραση που ήταν πιο προφορική, αυτή λίγο τη φτιάξαμε και μας ευχαρίστησε γι’ αυτό” είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού.

“Το ερώτημα είναι: Να λογοκρίνεις τον Ανδρέα Μικρούτσικο ή να προστατεύσεις την Όλγα Τρέμη;” είπε στην συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου υπογράμμισε:

“Διαφωνώ με το twitter και με πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί, γιατί έγραψαν ‘πώς εκθέτεις έτσι μία γυναίκα;’ . Μία μεγάλη σοβαρή γυναίκα. Είναι μία γυναίκα που αν θέλει να πει κάτι για τον προσωπικό ερωτικό της βίο, μπορεί μόνη της να πει κάτι αν θέλει. Δεν ξέρω ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει. Δεν νομίζω να αισθάνεται και πολύ ωραία η Όλγα Τρέμη με αυτό που έχει συμβεί ξαφνικά.

Εμείς, με ένα Survivor και ένα Μάριο Πρίαμο και πώς έχει φερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και στην Καρολίνα, σχολιάζουμε όλες οι εκπομπές πόσο απάνθρωπος είναι και ξαφνικά έρχεται ο κ. Μικρούτσικος που έχει πάρει θέση κατά άλλων ανδρών και κάνει το χειρότερο. Αδειάζει έναν άνθρωπο. Με ποιο savoir vivre που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μία γυναίκα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ