Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στη δήλωση της Βίκυς Καγιά για τη δήλωση ότι κέρδισε δόξα από το GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και τον Αρτ Αντιμιάν μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου και απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το GNTM είναι τρεις σεζόν πίσω. Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο… Εύχομαι να εισακουστεί γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε ότι πει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Από την άλλη πλευρά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι δεν υπήρχε χώρος στο GNTM για την ίδια απάντησε “γνώμη της”, ενώ για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της επέλεξε να μην απαντήσει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ