Έλενα Αθανασοπούλου: “Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες” δηλώνει η ηθοποιός μετά την καταγγελία της για βιασμό

Καταγγελία για βιασμό έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο.

Ένα σχεδόν μήνα μετά την μήνυση στον γνωστό σκηνοθέτη μίλησε στην κάμερα του Mega και στο «Τι λες Τώρα!».

Όσα δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου

«Μία τρέλα είναι η ζωή μου! Ένα μήνα μετά έρχεται σιγά, σιγά η λύτρωση και η ανακούφιση, βρίσκομαι συνεχώς με αγαπημένα μου πρόσωπα» είπε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός δήλωσε: «Αυτήν την περίοδο δεν εργάζομαι γιατί το κλίμα είναι έντονο και δύσκολο, η ψυχολογία μου έχει διακυμάνσεις. Όταν έκανα την καταγγελία κάποιοι φίλοι μου γύρισαν και μου είπαν «γιατί θες να μπλέξεις;». Φυσικά το θεώρησα παράλογο και αστείο».

«Έχω αρκετή δύναμη, έχω ένα φιλικό περιβάλλον και αντλώ δύναμη. Δεν έχει σύντροφο γιατί αυτό που βιώνω είναι άγριο. Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες. Ο πατέρας μου προχθές με άκουσε να ουρλιάζω στον ύπνο μου» εξομολογήθηκε στην κάμερα του Mega η Έλενα Αθανασοπούλου.

Διαβάστε επίσης – Χαμογέλα και πάλι: Τηλεφωνική παρέμβαση από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου– Το on air ξέσπασμα 

Σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση ανέφερε ότι την κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση ενώ τόνισε ότι υπάρχουν μάρτυρες του συμβάντος και είναι αρκετά δημοφιλής!

 «Έχω πάρει αγάπη από συναδέρφους ηθοποιούς, επειδή δεν βγαίνουν στα κανάλια, δεν σημαίνει πως δεν με στηρίζουν» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ