Εκτός Υπηρεσίας: Αυτός είναι ο ηθοποιός πίσω από τον Mickey Mouse και Daffy Duck, αναγνωρίζεις την φωνή του;

Τον βλέπουμε στην σειρά “Εκτός Υπηρεσίας” του ΑΝΤ1, αλλά σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου στο ότι ο ηθοποιός είναι πίσω από τον Mickey Mouse και Daffy Duck. Ο ίδιος, έχει δώσει την φωνή του στα δημοφιλή κινούμενα σχέδια και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Εκτός Υπηρεσίας: Αυτός είναι ο ηθοποιός πίσω από τον Mickey Mouse και Daffy Duck

Μιλάμε για τον Κώστα Φιλίππογλου, ο οποίος μάλιστα έχει μια αρκετά χαρακτηριστική φωνή. Ο Κώστας Φιλίππογλου ή αλλιώς Στρατής Καταγής στην σειρά είναι ο συνταξιούχος Αστυφύλακας που δεν παραιτείται.

Διαβάστε επίσης: Παγιδευμένοι: Ποιος ηθοποιός από την σειρά δίνει τη φωνή του στον “Ντένις τον τρομερό”;

Δεν βρίσκει κανένα νόημα στην μετά-δουλειά ζωή του. Αρνείται να κρεμάσει τη στολή του και πότε κάνει τον τροχονόμο στην πλατεία τα καλοκαίρια, πότε ελέγχει τους ψαράδες για παράνομη αλιεία.

kostas filipoglou miki maous duffy duck foni

Για πολλούς ο τρελός του χωριού, αλλά απ’ τους λίγους που έχει προλάβει την παλιά κόντρα των δύο χωριών. Μόνιμα μπλέκεται στα πόδια των τριών αστυνομικών που έχουν απαυδήσει μαζί του. Εκείνος, όμως, είναι στην κοσμάρα του. Κυκλοφορεί με την παλιά νομοθεσία και «γράφει» ακόμα και για φαβορίτες και βλασφημία.

Ερωτευμένος δια βίου με την Ανκίτσα Πασπάτη (μητέρα του Μένιου). Κάνει τα πάντα για να μην τους πάρει κανένας είδηση, αλλά πολλές φορές πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ