Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το μακροσκελές μήνυμα μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Η τραγουδίστρια μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση ενώ δεν είχε απαντήσει στον Κώστα Ραπτόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως όταν ένας άντρας είναι μικρότερος από μια γυναίκα, αυτομάτως η γυναίκα αποκτά μια ανασφάλεια η οποία μεταδίδεται στο ζευγάρι εννοώντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης – Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: “Εγώ είμαι 37, είχα σχέση τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο 5 χρόνια μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;”

Η καλλιτέχνιδα έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 18/1 θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα.  

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Τα πρώτα λόγια μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα. Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός» έγραψε στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

eirini papadopoulou 3018595890659201599

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ