Έφυγε από τη ζωή η Christine McVie- Tραγουδίστρια των Fleetwood Mac

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών η Christine McVie, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστρια των Fleetwood Mac.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της μέσω Facebook.

Η δήλωση ανέφερε ότι πέθανε σε νοσοκομείο, ωστόσο δεν δόθηκε η αιτία του θανάτου της.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της Christine McVie

«Εκ μέρους της οικογένειας της Christine McVie, με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε για τον θάνατο της. Έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, μετά από σύντομη ασθένεια. Ήταν παρέα με την οικογένειά της. Σας ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή και θα θέλαμε όλοι να κρατήσουν την Christine στην καρδιά τους και να θυμούνται τη ζωή ενός απίστευτου ανθρώπου και σεβαστού μουσικού που αγαπήθηκε παγκοσμίως. RIP Christine McVie», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η ίδια είχε γράψει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των Fleetwood Mac, όπως το Little Lies, Everywhere, Don’t Stop, Say You Love Me, και Songbird.

Το βρετανοαμερικανικό ροκ συγκρότημα, που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1967, πούλησε περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα γκρουπ όλων των εποχών.

Τον Ιούνιο, η Christine McVie είχε πει στο Rolling Stone ότι η υγεία της ήταν σε κακή κατάσταση και ότι υπέφερε από εξουθενωτικά προβλήματα με την πλάτη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ