Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Τεργιάκη

Δύσκολες στιγμές για τον Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος πενθεί την απώλεια του πεθερού του Σπύρου. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του πεθερού του, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.


«Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου, ήσουν κάτι παραπάνω.. πάντα λιγομίλητος άλλα δεν χρειάζονταν και πολλά λόγια για να καταλάβει κανείς ποιος ήταν ο ΣΠΥΡΟΣ… Σε έζησα για 20 και πλέον χρόνια και είδα από την αρχή έναν πειραιώτη μάγκα, αυθεντικό, ντόμπρο, τίμιο, εργατικό, έναν αληθινό πατέρα που αγωνίστηκε μια ζωή για τα παιδιά του.. Να ξέρεις ότι δεν έφυγες, θα είσαι για πάντα στο μυαλό, στην καρδιά και στην σκέψη μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.


Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος θα βλέπουμε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Γωγώ, δύο γιους.


Ο Τάσος Τεργιάκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του, είχε πει πριν από λίγο καιρό: «Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχω δυο γιους 15 και 13 χρονών. Η σύζυγός μου η Γωγώ είναι ήρεμη δύναμη. Είναι εκτός χώρου, ευτυχώς. Είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Με ξέρει από την αρχή της σταδιοδρομίας μου και νομίζω ότι γνωρίζουμε καλά τα θέλω του άλλου, τις υποχωρήσεις και τις κόκκινες γραμμές. Και στο θέμα των παιδιών υπάρχει κοινή πορεία από την αρχή».


Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Τεργιάκη


Δύσκολες ώρες για τον Τάσο ΤεργιάκηΓια περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ