Δώρα Τσαμπάζη: Οι πρώτες χριστουγεννιάτικες γιορτές μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Η συγκινητική ανάρτηση με τα παιδιά της

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και να είναι δυνατή για τα δυο τους παιδιά.

Δείτε επίσης – Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία επιθυμία του γίνεται πράξη – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Μάλιστα, φέτος η Δώρα Τσαμπάζη ζει τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και οι μέρες αυτές είναι πιο δύσκολες για εκείνη.

Ωστόσο, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με τα δυο της παιδιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Δώρα Τσαμπάζη – Η συγκινητική ανάρτηση με τα παιδιά της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

 «Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.”Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δώρας Τσαμπαζή:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ