Δώρα Χρυσικού – Νίκος Ψαρράς: Η ανακοίνωσή τους για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία και δε δίστασε να αναφέρει και το όνομα του Γιώργου Κιμούλη.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε πως στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε.

Όλα όσα δήλωσε η Ζέτα Δούκα προκάλεσαν σοκ και άφησαν άφωνους όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο πλατό.

Μάλιστα, στη θεατρική παράσταση που ανέφερε η Ζέτα Δούκα, η ίδια συνεργάστηκε με τον Νίκο Ψαρρά και την Δώρα Χρυσικού.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως στέκονται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση των δύο ηθοποιών από την εκπομπή “Πάμε Δανή”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ