Δημήτρης Σούρας κατά Έλενας Παπαρίζου: “Κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα”

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μεταξύ άλλων μίλησε τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων.

Δείτε επίσης – Έλενα Παπαρίζου: “Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου”

Η συνέντευξη αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί είναι αντίθετοι με την άποψη πως τα μωρά είναι άφυλα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Σούρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και δήλωσε πως αυτή η τοποθέτηση είναι ψεύτικη και αντιεπιστημονική.

Ο Δημήτρης Σούρας για την Έλενα Παπαρίζου

«Ξέρετε πόσο αγαπώ τους καλλιτέχνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετήθηκα διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα “άφυλα παιδιά” που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν.

Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι “δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της”. Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση», είπε ο Δημήτρης Σούρας.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Σούρας:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ