Δημήτρης Μακαλιάς: “Δεν έχω άγχος αλλά κάθε μέρα θα τσεκάρω τα νούμερα, να δω τι κάναμε”

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στη Μία» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπή που συμμετέχει στο Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς

«Έχω δυο πράγματα που λατρεύω: την τηλεόραση και το ζωντανό στην τηλεόραση. Επομένως, αυτή η εκπομπή είναι και τα δύο πράγματα που μου αρέσουν» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μου αρέσει που έχω αυτή την καθημερινή επαφή, μου αρέσει να έχει απήχηση αυτό που κάνουμε, μου αρέσει το λάθος, να συμβαίνουν πράγματα που δεν τα περιμένεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τον αν τον αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε: «Δεν έχω άγχος αλλά κάθε μέρα θα τσεκάρω τα νούμερα, να δω τι κάναμε την προηγούμενη μέρα. Ξέρω σε ποιο κανάλι είμαστε, ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε και πόσο δύσκολο είναι σε μία χρονιά με τόσο σκληρό ανταγωνισμό».

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να πηγαίνει πολύ καλύτερα η εκπομπή και να ξέρει τι είναι αυτό που θέλει να δει ο κόσμος, χωρίς να χρειαστεί να αλλοιωθεί ο ίδιος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ