Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετακομίζει σε άλλο σπίτι μετά τον χωρισμό της – “Δεν έχω χειρότερο”(Βίντεο)

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον σύντροφό της με τον οποίον διατηρούσε σχέση καιρό.

Μάλιστα το ζευγάρι ζούσε κάτω από την ίδια στέγη ενώ δεν ήταν λίγες φορές που το μοντέλο δημοσίευε στιγμιότυπα μαζί του από το εντυπωσιακό τους σπίτι.

Δείτε επίσης – Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η έμμεση αναφορά στον χωρισμό της – “Αφού του κάναμε τα 40, ας ξανοίγουμε τα μαύρα”

Μετά από την είδηση του χωρισμού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει σε νέο σπίτι και το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους τις κούτες που έχει μαζέψει για τη μετακόμιση.

 Μέσα σε όλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε ότι είναι άσχημο για εκείνη να βλέπει όλα αυτά που έχει φτιάξει τόσο καιρό, διαλυμένα ωστόσο προσδοκά τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες» έλεγε στο βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ