Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Χρήστος Δάντης και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το “Survivor All Star”.
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την 23χρονη κοπέλα από τις 4 Ιανουαρίου και μετά.
Δείτε επίσης ΕΔΩ! Χρήστος Δάντης: Ευχαρίστησε 4 παίκτες για την στάση τους στην Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star
Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης
«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Είμαι σαστισμένος, όχι θυμωμένος. Είναι απόφαση της παραγωγής. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα (Δημήτρη Φιντιρίκο) γιατί γνωριζόμαστε.
Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.
Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;
Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει “έλα πες τα” που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», είπε ο Χρήστος Δάντης.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.