Χριστοπούλου για Σολωμού: “Το έχασε, τέτοιες συζητήσεις νηπιακού επιπέδου καλύτερα να μη γίνονται”

Την δυσαρέσκειά της προς τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός μέσα από το νέο της podcast της χώρισε τις γυναίκες σε «Α» και σε «Β» κάτι που ενόχλησε την Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης – Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Σολωμού: “Βγες και πες εντίμως ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα”

«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα. Όμως όταν λέω «Β» υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους» είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της.

Όσα είπε η  Έλενα Χριστοπούλου για την Μαρία Σολωμού

«Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ