Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του “Maestro”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης τη ύλης στη Ναταλία Γερμανού.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη μεγάλη επιτυχία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το “Maestro”, που κατάφερε να μπει στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε, μάλιστα, πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και πότε θα την δούμε στους δέκτες μας.

Δείτε επίσης – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το δώρο της Ναταλίας Γερμανού που τον άφησε άφωνο

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Η αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν του “Maestro”

«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και συνέχισε:

«Καθόλου δεν ψωνίστηκα για το Netflix… Δεν έχει κάνει ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα. Θα γίνει στα μέσα Μαρτίου σε όλες τις χώρες του κόσμου…Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ