Χριστίνα Παππά: “Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα”

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το φαγητό αλλά και το πως είναι ως γιαγιά.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες η Χριστίνα Παππά έγινε πρώτη φορά γιαγιά καθώς η σύντροφός του γιου της Δημήτρη,  Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά

«Όταν έγινα μαμά, δε μαγείρευα, μαγείρευε η μανούλα μου. Πάντα μου άρεσαν όμως η κουζίνα και το σπίτι. Σαν καρκινάκι που είμαι, μου αρέσει να κλείνομαι. Οι σπεσιαλιτές μου είναι όλα τα ιταλικά πιάτα. Μαγειρεύω πολύ ωραία. Στις σχέσεις μου υπήρχε πάντα το φαγητό. Τους συντρόφους μου, τους τάιζα πάρα πολύ και τους πάχαινα γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και γενικά μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Δείτε επίσης – Η τρυφερή εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την νύφη της Άννα Μπεζάν: “Σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη”

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας εξομολογήθηκε: «Είμαι τρελογιαγιά. Στην αρχή, έλεγα ότι δε μου αρέσει το “γιαγιά”. Αλλά, τώρα που είναι η μικρή και πάω πάνω από την κούνια και της μιλάω, της λέω συνέχεια “γιαγιά, γιαγιά”. Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης “η γιαγιά” λέω, “όχι γιαγιά, Χριστίνα”».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ