Χριστίνα Κοντοβά: Υιοθετεί κοριτσάκι από την Ουγκάντα – Στο πλευρό της ο Τζώνη Καλημέρης (Φωτό)

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, για την οποία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας της.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας δήλωσε πως τους τελευταίους μήνες ζει στην Ογκάντα και πως στο πλευρό της σε αυτή την ιστορία βρίσκεται ο αγαπημένος της Τζώνη Καλημέρης.

Ακόμη, η Χριστίνα Κοντοβά τόνισε πως η επιθυμία της να υιοθετήσει άρχισε μέσα από τα ταξίδια της από την Αφρική με την Action Aid.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά.

«Adopting Ada. Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

•στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων

•σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη @jkalimeris», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

167447115 487508139286081 5284735775542372764 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ