Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση λίγες μέρες πριν την είδηση του χωρισμού

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz, καθώς, όπως έκανε γνωστό την Παρασκευή μέσα από το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής πορείας,.

Η σχεδιάστρια και ο ισχυρός άνδρας των media τρέφουν τεράστια αγάπη ο ένας για τον άλλον και μάλιστα εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Kοντοβά – Tζώνη Kαλημέρης: Χωρισμoς “βόμβα” μετά από 5,5 χρόνια σχέσης

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Τζώνη Καλημέρης σε λίγο καιρό θα μετακομίσει σε νέο σπίτι που θα βρίσκεται κοντά στην πρώην σύντροφό του, καθώς θέλει να βλέπει τόσο τη Χριστίνα Κοντοβά, όσο και τη μικρή Έιντα.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην πλέον ζευγαριού ήταν πριν από έναν περίπου μήνα. Τότε ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει για ψώνια με τη μικρή Έιντα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε παλιότερη συνέντευξη της η Χριστίνα Κοντοβά μιλώντας για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρα είχε εξομολογηθεί: «Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι. Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ