Χαμογέλα και πάλι: Τηλεφωνική παρέμβαση από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου- Το on air ξέσπασμα

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε μέσω skype ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία μήνυσε για βιασμό τον σκηνοθέτη της σειράς “Σασμός”, Κώστα Κωστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Έλενα Αθανασοπούλου έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση θέλοντας να κάνει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το αν κατέθεσε καταγγελία ή όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση και στο ΣΕΗ.

Όσα είπε η Έλενα Αθανασοπούλου

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, το ΣΕΗ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δε γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη ο οποίος χωρίς να ξέρει βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια.

Είπε ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεση δε το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;

Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο κύριος Χατζάκης βγήκε και μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Δε μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Έλενα Αθανασοπούλου.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ