Αθηναΐς Νέγκα για το τροχαίο που είχε: “Την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου”

Η Αθηναϊς Νέγκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη καθώς είχε ένα τροχαίο με μία άλλη οδηγό η οποία παρότι την χτύπησε, αρνήθηκε να της δώσει τα στοιχεία της για να συνεχίσουν τα διαδικαστικά.

Έτσι, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναγκάστηκε όπως είπε να χάσει την ψυχραιμία της και να την βρίσει.

«Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”. Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να το κάνω ήταν λάθος μου. Τώρα, όλο αυτό θα το λύσει η ασφάλεια αλλά, σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε σε έναν άνθρωπο τόσο η@@@@ο και τόσο αγράμματο και τόσο γαϊδούρι για να μη δίνει τα στοιχεία του ώστε να κάνει μια φιλική δήλωση και να τελειώσει το θέμα εκεί;» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η Αθηναΐς Νέγκα.

«Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί; Να λέμε είμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία ;κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου. Θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η «κυρία» όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακώδη συμπεριφορά» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αθηναϊς Νέγκα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ