Αθηνά Οικονομάκου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων της

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική showbiz μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι ο Γιώργος Κιμούλης της άσκησε στο παρελθόν λεκτική και σωματική βία.

Ακολούθησαν και άλλες ηθοποιοί, οι οποίες υποστήριξαν τη Ζέτα Δούκα και τα όσα ισχυρίστηκε.

Την Παρασκευή μάλιστα έκατσε νέα «βόμβα», καθώς η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, κατήγγειλαν για παρενόχληση τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Στο πλευρό των ηθοποιών στάθηκαν πολλοί συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στα insastories ανέβασε την ανάρτηση της Τζένης Μπότση και σχολίασε με νόημα: «Together (μαζί)».

Θυμίζουμε πως μετά τις καταγγελίες, ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα». Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη».

Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της. Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος».

144382594 430716718175292 4055777817224914210 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ