Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η απάντηση για τη φημολογούμενη σύντροφό του και τη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την μελαχρινή κοπέλα, με την οποία απαθανατίστηκαν σε βραδινή τους έξοδο.

«Έχει γίνει λίγο χαμός τις τελευταίες μέρες. Αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Ένας κύριος λόγος που μιλάμε, είναι για να ξεκαθαρίσω αυτή τη φάση. Γιατί δε θέλω να εκθέτω άτομα. Η κοπέλα είναι γνωστή μου, πελάτισσά μου. Και σαν πελάτισσά μου έχουμε μια οικειότητά, η οποία μας επιτρέπει και βλέπετε αυτές τις εικόνες. Ουσιαστικά είναι εικόνες οικειότητας, δεν ήταν κάτι περισσότερο. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με πελάτισσά μου. Την πραγματική μου σύντροφο θα την εμφανίσω όταν τη δω και εγώ» είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Όσο για τη φημολογούμενη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος τόνισε πως δε γνωρίζει κατά πόσο ισχύει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και πως η πρώην σύζυγός του, δεν τον έχει ενημερώσει για τίποτα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ