Αποστόλης Τότσικας: Δάκρυσε on air – “Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη”

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος παραχώρησε στη Τζένη Μελιτά και στον Φώτη Σερφολούπουλο μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.  

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε με τους παρουσιαστές της ΕΡΤ ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν αναφέρθηκε στον λαό του Ιράν.

Δείτε επίσης – Έλενα Παπαρίζου – Αποστόλης Τότσικας: Τραγουδούν μαζί στο Tik Tok το “Μαζί σου” 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Αποστόλης Τότσικας – Η on air συγκίνηση

«Είχα επιλεγεί για μια σειρά εποχής και πήγα στο Ιράν και ουσιαστικά αφορά την εποχή του Βυζαντίου με την Περσία. Κάνω ουσιαστικά έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί. Παιδιά το Χόλυγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτά. Έχουν τα σκηνικά τους. Είναι όλα κανονικά… Πήγα πέρσι, αυτό το καλοκαίρι και πρόπερσι. Αυτό που είδα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί και αγαπάνε την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας και συνέχισε φανερά συγκινημένος:

 Αυτή τη στιγμή αυτό το κίνημα που γίνεται, αυτή η εξέγερση που γίνεται και ελπίζω να πάνε σύντομα όλα καλά και ο κόσμος να ταξιδέψει σ’ αυτή τη χώρα γιατί είναι συγκλονιστικό το μέρος. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι φοβεροί άνθρωποι και είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι φανταστικός λαός, τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή  «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ