Απίστευτες ατάκες από την Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”: “Μη τον μελετάς τον μ@@@α, άστον να πάει στο διά@λο”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Στην αρχή της κουβέντας με την Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε για τον κορονοϊό και το πως αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο της πανδημίας.

«Δε φοβήθηκα τον καρκίνο, θα φοβηθώ τον κορονοϊό;», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Με αφορμή αυτή την αναφορά στο πρόβλημα υγείας της που πέρασε στο παρελθόν, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να τη ρωτήσει κάποια πράγματα.

«Ο καρκίνος, τον οποίο καταφέρατε να τον πολεμήσετε και να τον νικήσετε…», είπε ο δημοσιογράφος με την Βάσια Τριφύλλη: «Μη τον μελετάς τον μαλ@@@α, άστον να πάει στο διάολο.  Έλα σε παρακαλώ».

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Τον πολεμήσατε και τον νικήσατε. Σας “επισκέφτηκε” μια φορά, τον αφήσατε στην άκρη και δεν θα ξαναήρθε ποτέ στη ζωή σας».

Τότε, η Βάσια Τρυφίλλη: «Ελπίζω ούτε σήμερα! Μπορώ να πω ότι ήταν γαμ@@ος, καλός ήταν! Θα βάλω μπιπ εγώ μόνη μου. Ήταν καλούτσικος, αλλά εγώ είπα… άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, άσε με ήσυχη τώρα, φύγε από εδώ. Και τελείωσε».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 1.55.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ